Vesityöt Tornio ja koko Suomi

Julkiselle sektorille ja eri alojen suuryrityksille suoritettavat vesityöt kuten ruoppaukset ovat poikkeuksetta erittäin haastavia urakoita, jotka kysyvät urakoitsijalta äärimmäistä ammattitaitoa sekä kykyä koordinoida isoja projekteja. Torniolainen Maansiirtoliike Kyösti Kaihu Oy suorittaa vesityöt 60 vuoden kokemuksella koko Suomen alueella. Yrityksemme asiakaskuntaan kuuluvat kunnat ja kaupungit, erilaiset yritykset sekä valtiolliset organisaatiot kaikkialla maassamme.

Ruoppaus monipuolisesti vesistöihin ja väyliin ympäri Suomen

Suoritamme erilaisia ruoppausurakoita erittäin monipuolisesti, mukautuen aina käsillä olevan urakan haasteisiin. Meiltä onnistuvat mm. rantaruoppaukset, vesistöruoppaukset kuin myös vesitie- ja vesiväyläruoppaukset. Tehokas ja monipuolinen kalustomme varmistaa ammattitaitomme lisäksi myös erittäin haastavien urakoiden onnistumisen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme

Soita tai lähetä sähköpostia ja pyydä lisätietoja suorittamistamme vesitöistä. Pystymme toteuttamaan hyvin erityyppisiä urakoita kaikenlaisissa projekteissa, joten kerromme mielellämme lisää osaamisestamme.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Maansiirtoliike Kyösti Kaihu Oy
Sukkatehtaankatu 12
95420 TORNIO

Y-tunnus: 0871724-1
Puh: 0400 394 480

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Maansiirtoliike Kyösti Kaihu Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.