Vesityöt Tornio ja koko Suomi

Julkiselle sektorille ja eri alojen suuryrityksille suoritettavat vesityöt kuten ruoppaukset ovat poikkeuksetta erittäin haastavia urakoita, jotka kysyvät urakoitsijalta äärimmäistä ammattitaitoa sekä kykyä koordinoida isoja projekteja. Torniolainen Maansiirtoliike Kyösti Kaihu Oy suorittaa vesityöt 60 vuoden kokemuksella koko Suomen alueella. Yrityksemme asiakaskuntaan kuuluvat kunnat ja kaupungit, erilaiset yritykset sekä valtiolliset organisaatiot kaikkialla maassamme.

Ruoppaus monipuolisesti vesistöihin ja väyliin ympäri Suomen

Suoritamme erilaisia ruoppausurakoita erittäin monipuolisesti, mukautuen aina käsillä olevan urakan haasteisiin. Meiltä onnistuvat mm. rantaruoppaukset, vesistöruoppaukset kuin myös vesitie- ja vesiväyläruoppaukset. Tehokas ja monipuolinen kalustomme varmistaa ammattitaitomme lisäksi myös erittäin haastavien urakoiden onnistumisen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme

Soita tai lähetä sähköpostia ja pyydä lisätietoja suorittamistamme vesitöistä. Pystymme toteuttamaan hyvin erityyppisiä urakoita kaikenlaisissa projekteissa, joten kerromme mielellämme lisää osaamisestamme.

Suosittele meitä

Sukkatehtaankatu 12, TORNIO

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

  • Yhteistyökumppaneitamme ovat mm: